Design Keukens

✓ Totaalontwerp van keuken en interieur

✓ Ervaren designers met oog voor detail

✓ 3D-ontwerp met virtuele rondleiding

✓ Premium kwaliteit met de beste A-merken

✓ Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Design Keukens

Een design keuken is het toppunt van luxe en stijl in huis. Het gaat niet alleen om functionaliteit, maar ook om esthetiek en innovatieve oplossingen die je kookervaring naar een hoger niveau tillen. Aura Keukens neemt je mee in de wereld van design keukens, van de nieuwste trends tot praktische tips voor het creëren van jouw ideale kookruimte. Of je nu houdt van moderne, minimalistische lijnen of een meer traditionele, elegante look, er is voor ieder wat wils!

Populaire stijlen van design keukens

  • Modern: Strakke lijnen, hoogglans kasten en high-tech apparatuur kenmerken deze stijl.
  • Landelijk chique: Warme kleuren, natuurlijke materialen zoals hout en steen, en gezellige elementen zoals een groot kookeiland.
  • Industrieel: Ruige materialen zoals metaal en beton, gecombineerd met robuuste, functionele meubels en open planken.
  • Scandinavisch: Licht, eenvoud en functionaliteit staan centraal, vaak met witte kasten en houten accenten.

Tips voor het creëren van een design keuken

Denk na over de meest efficiënte indeling voor jouw ruimte. Kies hoogwaardige materialen, investeer in hoogwaardige materialen die lang meegaan en een luxe uitstraling hebben, zoals marmer, graniet of hoogglans lak.

Goede verlichting is essentieel. Combineer functionele verlichting boven werkbladen met sfeerverlichting, zoals inbouwspots of stijlvolle hanglampen. Voeg persoonlijke elementen toe, zoals decoratieve tegels of een opvallende kraan om je keuken uniek te maken.

Jouw design keuken realiseren

Het realiseren van jouw design keuken kan een spannend avontuur zijn. Of je nu kiest voor een moderne, landelijke of industriële stijl, het belangrijkste is dat de keuken past bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Met de juiste planning, inspiratie en tips kun je een ruimte creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een plezier om in te koken en te leven. Bezoek de showroom van Aura Keukens of maak een afspraak.

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?