Werkwijze

Onze keukens jouw smaak

✓ Totaalontwerp van keuken en interieur

✓ Ervaren designers met oog voor detail

✓ 3D-ontwerp met virtuele rondleiding

✓ Premium kwaliteit met de beste A-merken

✓ Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Persoonlijk ontwerp

Look and feel

Jouw goede gevoel over jouw nieuwe keuken valt of staat met de juiste look and feel. Deze moet precies bij jou passen en de sfeer weergeven die je wilt voelen. Veel mensen weten niet precies wat ze mooi vinden en hoe ze dit op een mooie manier kunnen integreren met de rest van hun interieur. Daarom start ik – Amanda de Ronde – altijd met een woonstijlanalyse, zodat ik voor jou in korte tijd de juiste voorstellen van kleuren en materialen kan doen. Deze woonstijlanalyse doen we bij ons op de zaak zodat ik een brede selectie aan stijlen kan laten zien. Geen woonstijl of woonwens is mij te gek. Sterker nog, ik ben erop gebrand om zo goed mogelijk bij jou aan te sluiten, zodat jij straks 100% tevreden bent met jouw nieuwe keuken.

Look and feel

Anders dan verwacht precies wat je wilt

ONTWERP

Als ik eenmaal jouw stijl weet dan ga ik voor je ontwerpen. Vaak duurt dit even omdat de beste ideeën wat tijd nodig hebben. Ik probeer altijd naar datgene te zoeken wat bij jou en bij het huis past met aandacht voor detail. Details die net even een andere uitstraling geven, de keuken wat hipper, persoonlijker en luxer maken. Zo krijg je bij ons geen standaardkeuken, maar is elke keuken uniek voor jou ontworpen en gemaakt. Bij het ontwerp houd ik rekening met alle wensen en koppel daaraan een eerlijk advies voor keuzes van materialen en eveneens een apparatuur advies. Bij elk ontwerp hoort ook een eerlijke offerte. In de offerte staan alle prijzen openlijk vermeld, zodat je inzicht hebt in de kosten. Wil je meer weten over (richt)prijzen? Kijk dan hier.

Aan alles gedacht

Resultaat

Ik kijk ook met jou mee naar de overige elementen in de woning. Heb je bijvoorbeeld een open keuken? Dan is het wel zo prettig dat deze aansluit met de woonkamer. Ik zoek samen met jou naar een vloer, juiste kleuren op de muren en maak een verlichtingsplan. Ook is het soms mooier om een muur weg te breken of juist bij te plaatsen of allebei. Ook dat neem ik mee in het ontwerp. Ga je verbouwen of nieuw bouwen? Dan kan het handig zijn om mij ruim van tevoren de ontwerpen van de architect te laten beoordelen. Omdat ik interieur designer ben van oorsprong kijk ik er vaak net wat anders tegenaan. Als het moment dan daar is, monteren wij de keuken zelf zodat wij ook hier de kwaliteit kunnen garanderen. Het resultaat van een keuken bij Aura Keukens is een verrassend passende keuken, afgestemd op uw woning en stijl.

Keukens met smaak

Persoonlijk contact

Wat zeggen onze klanten?

Balinge

 

Wij hadden veel wensen, Amanda nog veel meer ideeën. Resultaat is een bijzonder mooie landelijke keuken die een gezellig geheel vormt met de woonkamer en de eettafel als middelpunt.

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?