Keukens met smaak

Bekijk onze projecten

✓ Totaalontwerp van keuken en interieur

✓ Ervaren designers met oog voor detail

✓ 3D-ontwerp met virtuele rondleiding

✓ Premium kwaliteit met de beste A-merken

✓ Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Assen

Moderne eilandkeuken

Een keuken waar modern design en landelijke warmte samenkomen. De strakke lijnen van de blauwe kasten en het grijze werkblad contrasteren prachtig met de warme houttinten van het kookeiland en de eettafel. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de keuken een open en uitnodigende sfeer krijgt.

Gorredijk

Bourgondisch met wijnkoeler

Ankie en Meine uit Gorredijk genieten volop van hun nieuwe keuken. De strakke, grijze uitstraling geeft hun keuken een moderne en tijdloze look, terwijl de wijnkoeler perfect is voor het bewaren van hun favoriete wijnen.

Smilde

Chique boerderij keuken

Gerrie en Wilbert droomden van een chique boerderij keuken in hun woning in Smilde. Aura Keukens creëerde een prachtige keuken die perfect bij hun wensen paste. Nu genieten ze elke dag van hun droomkeuken.

Nooitgedacht

Moderne leefkeuken

Roderik en Juliette vonden hun droomhuis in Nooitgedacht en wilden een moderne lichte keuken met hout accenten. Nu genieten ze elke dag van koken, eten en samenzijn met familie en vrienden in hun prachtige keuken.

Groningen

Keuken met lichte hout accenten

Bas en Wilma in Groningen wilden een moderne keuken met oranje tinten en lichte hout accenten. Aura Keukens realiseerde hun wens en nu hebben ze een keuken die passend is bij hun interieur.

Marum

Lichte grijze keuken

Simon en Marita wilden in Marum een moderne maar bescheiden leefkeuken voor het hele gezin. Deze keuken heeft veel apparatuur en extra’s.

Groningen

Witte keuken met eiland

Trea en John uit Groningen stralen als ze hun prachtige nieuwe keuken tonen, ontworpen door Aura Keukens. Het witte kookeiland met pastelkleurige barkrukken is het hart van de keuken, die naadloos overgaat in de woonkamer.

Bovensmilde

Luxe keuken met hout elementen

Duurt en Margreeth vonden in Aura Keukens de perfecte partner voor hun droomkeuken in Bovensmilde. Houten balken creëren een unieke en warme sfeer, terwijl de keuken naadloos overgaat in de woonkamer.

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?