Ontmoet ons

Raadhuisstraat 8 in Beilen

Vanuit ons pand in Beilen

Werkt ons team hard voor jou

Aura keukens is gevestigd aan de Raadhuisstraat 8 in Beilen. Daar hebben wij een luxe en sfeervolle keukenshowroom en een ontwerpstudio.

Ons team bestaat uit eigenaresse en creatief brein Amanda de Ronde. Haar man Frank de Ronde helpt met het realiseren van de projecten. En Dian is bij ons werkzaam als designer om ons team te versterken.

Wil jij weten wie wij zijn? Kom dan langs of maak een afspraak.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Keukens Assen bestek-lade-hout
Amanda de Ronde

Eigenaresse en creatief brein

Amanda de Ronde

Ik ben degene die voor jou het keukenontwerp maakt. Ik sta voor ontwerpen met een plus. Altijd zorg ik ervoor dat het ontwerp verrassend is, maar toch goed bij jou past. Een keukenontwerp zie ik niet als een losstaand iets, maar juist als iets wat 1 geheel vormt met de rest van de woning.

Na wat omzwervingen als wiskundedocente, een psychologieopleiding aan de Open Universiteit, en diverse andere korte opleidingen besloot ik 10 jaar geleden voor mijn passie te gaan en deed de opleiding Binnenhuisarchitectuur aan het IVB. Aanvullend heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van ontwerpen, styling en computertekenen. Inmiddels heb ik voor zoveel mensen mogen ontwerpen dat ik vaak in korte tijd een stevige basis voor het ontwerp heb neergezet. Voor de details neem ik graag de tijd, zodat je echt wat bijzonders krijgt, iets unieks voor jou.

Maak een afspraak met mij of chat met mij. Ik kan niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan

Keukenspecialist

Wout Zwiep

Ik ben Wout. Ik ben monteur bij Aura keukens. Ik ben het liefst met mijn handen bezig en werk zorgvuldig om jouw nieuwe keuken zo goed mogelijk op te leveren. Daarnaast maak ik graag een geintje, want ik hou van plezier in werk en leven en maak het klanten graag naar hun zin. In mijn vrije tijd kweek ik bijzondere exotische vogels. Hier win ik regelmatig prijzen mee.

Frank de Ronde
Amanda de Ronde

Projectmanager en klantadviseur

Jelle Westra


Als projectmanager bij Aura keukens, begeleid ik mensen van ontwerp tot aan realisatie van hun droomkeuken. Daarnaast sta ik klaar om mensen te adviseren op over allerlei aspecten in de keuken en organiseer ik kookworkshops om de klant kennis te laten maken met verschillende soorten apparatuur.
Mijn HBO-opleiding retailmanagement komt hier goed bij van pas.

Ik ben graag onder de mensen en ben een organisator in hart en nieren. In mijn vrije tijd heb ik al vele festiviteiten in Beilen mogen (mede) organiseren.
Tijdens de zomeravonden mag ik graag mijn kamado aansteken om samen met vrienden en familie een gezellige avond te houden. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in Beilen.

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?