BORA – THE END OF NORMAL.

 

Wij brengen een revolutie teweeg in de leefkeuken. Dankzij buitengewone producten voor buitengewone ervaringen.

BORA staat symbool voor een premium kooksysteem met een topdesign. Alle systemen worden gekenmerkt door innovatieve technologie in combinatie met hoge eisen qua design. Na de innovatieve kookveldafzuigsystemen is de flexibele oven BORA X BO een logische vervolgstap. Daarmee ontwikkelen we ons van specialist in kookveldafzuigingen tot specialist op het gebied van leefkeukens. Het design van onze producten voegt zich harmonieus in het keukenontwerp en zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op de essentie: genieten van het samenzijn.

 

BORA PROFESSIONAL 3.0: REVOLUTIONAIR BETER.

Het absolute summum voor uw keuken: uitstekende prestaties, een geoptimaliseerd en hoogwaardig design, een nu nóg intuïtievere bediening en 8 vrij te combineren, extra diepe kookvelden.

De nieuwe BORA Professional 3.0 is de toekomst van het koken. De baanbrekende vormentaal van het systeem gaat gepaard met de allerhoogste eisen op het gebied van materialen, technologie en efficiëntie – made in Germany.

Uw extra garantiebescherming. BORA biedt een fabrieksgarantie van 2 jaar op al zijn producten. Binnen deze periode van 2 jaar kunt u de garantie voor uw BORA systeem gratis met 1 extra jaar verlengen. Op het kookveld of de kookveldafzuiging vindt u een sticker met daarop een registratiecode, die u heel eenvoudig op www.bora.com/registration kunt ingeven om uw garantie te verlengen.

BORA CLASSIC 2.0: GRENZELOZE VRIJHEID. MAXIMALE FLEXIBILITEIT IN DE KEUKEN.

Maximale flexibiliteit en individualiteit voor een unieke kookervaring thuis: dat was de maatstaf bij de ontwikkeling van BORA Classic 2.0. De nieuwe, innovatieve sControl+-bediening met geslepen groef garandeert een precieze en intuïtieve bediening. Met één touch krijgt u toegang tot alle functies. In stand-bymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar en door de centrale opstelling blijft er maximaal ruimte over op het kookveld. Trouwens: u kunt zoals altijd de kookvelden en afzuigsystemen individueel en op maat laten samenstellen.

BORA CLASSIC 2.0: GRENZELOZE VRIJHEID. MAXIMALE FLEXIBILITEIT IN DE KEUKEN.

Maximale flexibiliteit en individualiteit voor een unieke kookervaring thuis: dat was de maatstaf bij de ontwikkeling van BORA Classic 2.0. De nieuwe, innovatieve sControl+-bediening met geslepen groef garandeert een precieze en intuïtieve bediening. Met één touch krijgt u toegang tot alle functies. In stand-bymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar en door de centrale opstelling blijft er maximaal ruimte over op het kookveld. Trouwens: u kunt zoals altijd de kookvelden en afzuigsystemen individueel en op maat laten samenstellen.

BORA PURE: HET VLAGGENSCHIP VAN UW KEUKEN

BORA Pure staat voor een puristisch, strak en minimalistisch design. Het gaat perfect en discreet op in uw keukenarchitectuur en vormt een echt designhoogtepunt. Het personaliseerbare systeem laat u toe om heel eenvoudig persoonlijke accenten te leggen. U kunt de instroomsproeier van de kookveldafzuiging immers een kleur naar keuze geven. Maak een keuze uit de vijf extra verkrijgbare kleuren „roségoud“, „oranje“, „rood“, „jadegroen“ en „blauw“ en beslis welke kleur er het best bij u thuis past.

BORA Pure maakt echter ook indruk met zijn functionaliteit. Het vermogen van de kookveldafzuiging wordt bijvoorbeeld geheel automatisch aangepast aan het huidige kookgedrag. Handmatig aanpassen is natuurlijk nog steeds mogelijk, maar eigenlijk is dit niet meer nodig. De optimale luchtgeleiding en extreem stille motor zorgen ervoor dat de kookveldafzuiging bijzonder stil werkt.

BORA S PURE: HEEFT HEEL WAT IN PETTO VOOR U.

Een kookveld maar dan helemaal opnieuw uitgedacht: Te weinig plek voor een keukentoestel van BORA? Omdat BORA S Pure supercompact is, past het zelfs in de kleinste keukens. Ook in standaard keukens verdient de BORA S Pure zijn plaats. Dit model effent het pad voor nieuwe mogelijkheden in het keukenontwerp. Door de geringe toestelhoogte, slechts 199 mm, en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en ander keukengerei. Ook bij keukenblokken met een diepte van 60 cm hoeft u bij de uitvoering met recirculatie geen laden i n te korten. BORA S Pure zal uw gevoel over uw keuken definitief veranderen. Omdat het zo een compact model is, zijn alle programma’s perfect en nauwkeurig op elkaar afgestemd.

BORA BASIC: KOOKVELD EN AFZUIGING IN ÉÉN PRODUCT – GESCHIKT VOOR ELKE KEUKEN

BORA Basic Hyper is een innovatieve unit die bestaat uit een hoogperformant kookveld en een effectieve kookveldafzuiging. Eén van zijn basiskwaliteiten is de Hyper-kookzone, waarvan het straalelement op powerniveau tot wel 50% meer vermogen biedt. Dankzij de centrale bediening en optimale plaatsing van de kookzones kunt u steeds met 4 grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd koken.

BORA X BO: STOMEN TOT IN DE PERFECTIE, ZONDER GEURTJES.

Met veel plezier stellen wij ons nieuwste universele keukentalent voor: de BORA X BO stoomoven. Deze oven combineert verschillende apparaten in één, laat alle gerechten gelijkmatig en geurloos garen, is heel eenvoudig te bedienen en heeft een uniek en bijzonder aantrekkelijk design. Met de BORA X BO stoomoven tovert u elke dag perfecte gerechten op tafel. Maar als we dit apparaat onder de loep leggen, wat maakt de BORA X BO stoomoven nu zo speciaal? Dat is in de eerste plaats de nieuwigheid in het apparaat. In de bakoven hebben wij namelijk een afzuigplaat aangebracht die kookgeuren en dampen afzuigt zodra u de deur opent.

DE MULTIFUNCTIONELE LADE VAN BORA: EÉN LADE VOOR ALLES.

De innovatieve BORA multilade is de ideale aanvulling op de flexibele BORA X BO. Het strakke, greeploze ladefront is volledig zwart, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal, en gaat open als u er zachtjes op drukt. Dankzij de vooraf geconfigureerde instellingen en de grote opbergruimte is dit multitalent heel flexibel: u kunt er servies mee voorverwarmen, bij zeer lage temperaturen garen en gerechten regenereren, ontdooien of warmhouden.

MET BORA-SYSTEEM – 100% FUNCTIONELE GARANTIE

Het beste bewijs voor de innovatieve kracht en onafhankelijkheid van BORA zijn het door ons ontwikkelde kanaalsysteem BORA Ecotube en het BORA 3box muurrooster. Zo kunnen wij u een systeem aanbieden dat perfect voldoet aan de hoge eisen op het vlak van efficiëntie, installatiegemak en flexibiliteit. BORA biedt u 100% werkingsgarantie, op voorwaarde dat u het BORA systeem uitsluitend met BORA onderdelen uitrust. Zo kunt u zeker zijn van optimale prestaties: stil en effectief.

Het BORA principe wint terrein: steeds meer fabrikanten ontdekken dat onze visie van het einde van de afzuigkap een weg is naar een nieuwe keukenarchitectuur en meer klantvoordelen. We blijven gefocust. Voor BORA geldt: we geven kookdampen en geurtjes geen kans, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan, namelijk direct bij het kookveld. Of het nu uit de kookpot, braadslee, pan of grill is: het is toegepaste natuurkunde en geen magie. We gebruiken gewoon een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?