Keukens Drenthe

Keukens Stadskanaal

Keuken kopen in Drenthe

Is jouw keuken nodig aan vervanging toe? Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe keukens in Drenthe is het belangrijk dat de keuken goed bij jou past en de sfeer geeft die jij wilt voelen. Het kan een lange zoektocht zijn om keukens in Drenthe te vinden die geheel naar jouw wens zijn. Wil je veel tijd besparen en teleurstellingen voorkomen, kom dan naar Aura Keukens, dé keukenzaak van Assen en omstreken. Wij bespreken eerst in een persoonlijk gesprek al jouw wensen en stellen zo jouw droomkeuken samen. Op die manier zul jij 100% tevreden zijn met jouw nieuwe keuken.

Keukens in Drenthe bij Aura Keukens

Wanneer je tijdens je zoektocht naar keukens in Drenthe bij Aura Keukens bent aangekomen, zit je zoektocht er op. De eigenaresse en ook het creatieve brein Amanda de Ronde is de deskundige interieurontwerpster binnen dit bedrijf. Het persoonlijke gesprek waarin je al jouw wensen met betrekking tot je nieuwe keuken laat klinken vindt samen met Amanda plaats. In dit gesprek wordt een woonstijl-analyse gedaan waarin je al je gewenste kleuren, materialen en stijlen laat doorschemeren. Deze wensen kunnen voor Amanda niet gek genoeg zijn. Op basis van dit gesprek maakt de interieurontwerpster een ontwerp voor je nieuwe keuken totdat jij tevreden bent. 

 

Keuken kopen Stadskanaal

Het ontwerp van je nieuwe keuken

Na het gesprek wordt op basis van jouw voorkeuren een ontwerp gemaakt. Dit kost altijd een tijdje, omdat de beste ideeën vaak wat tijd nodig hebben. Bij het maken van het ontwerp worden alle elementen van jouw huis meegenomen, zodat je een gedetailleerd ontwerp krijgt die helemaal bij jou past. Zo krijg je geen standaardkeuken, maar een persoonlijke, luxe en hippe keuken die helemaal is afgestemd op jouw voorkeuren. Daarnaast krijg je niet alleen een 3D-ontwerp, maar je krijgt ook een VR-ontwerp, zodat je droomkeuken echt tot leven komt. Aura Keukens geeft je een eerlijk advies voor keuze van materialen en apparatuur. Ook de prijzen zijn openlijk vermeld bij de meegeleverde offerte. Zo sta je bij je zoektocht naar keukens in Drenthe niet voor verrassingen. 

 

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Inspiratie opdoen over keukens in Drenthe

Wil je nog meer inspiratie opdoen over keukens in Drenthe? Neem eens een kijkje in onze showroom. Dit is een kleinschalige, maar sfeervolle showroom waar je ook meteen de ontwerpstudio kan bekijken. Verder kun je ook inspiratie opdoen op onze website. Wil je liever meteen een ontwerp laten maken? Maak dan een afspraak met Aura Keukens door te bellen naar 0592-269048 of door een mailtje te sturen naar hallo@aurakeukens.nl. De mooiste keukens in Drenthe zie je bij Aura Keukens. Wij hebben al keukens mogen plaatsen in onder andere: Veendam, Assen, Bussum of Emmen.

 

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?