Keukens Emmen

Keukens Emmen Betonlook

Keukens met smaak in Emmen

We zien een groeiende behoefte in Nederland om aan de klus te gaan in huis. Nu we meer dan ooit vanuit huis werken is dat geen verrassing. Telkens als je in je eigen keuken een kop koffie inschenkt denk je: “toch binnenkort die keuken eens verbouwen”. Daarom is het extra fijn dat er dichtbij Emmen een keukenzaak is die jouw keuken helpt ontwerpen, plaatsen en afwerken. Zo kiezen steeds meer huishoudens, ook in Emmen, voor keukens met smaak. Kom binnenkort naar onze showroom in Assen voor een gesprek met jouw persoonlijke designer. 

Complete keukens in Emmen

Zoek je een keukenzaak in Emmen, die het hele traject van design tot en met afwerking op zich neemt? Wij bieden vanuit Assen dit hele pakket! Kom je bij ons een keuken kopen, dan helpt het Aura Keukens team je van A tot Z. 

Keuken kopen Emmen

Nieuwe keukens en verbouw-keukens: inspiratie

Ben je op zoek naar een keuken in Emmen met smaak, maar ben je nog aan het ontdekken wat jouw smaak is? Laat je dan inspireren voordat je een keuken gaat kopen. Tijdens ons adviesgesprek komt jouw persoonlijk designer Amanda met jou achter jouw / jullie smaak en stijl en ontdekt alvast passende opstellingen voor jullie woning! In Emmen en andere gemeentes hebben we al vele keukens mogen plaatsen. Kijk hier voor meer inspiratie voor keukens die wij hebben geplaatst in onder andere Assen, Bussum, Stadskanaal en Veendam. Zie jij jezelf al de lekkerste gerechten bereiden aan zo’n ruim kookeiland? Bestel dan nu een keuken in Emmen! 

 

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Persoonlijke benadering om een keuken in emmen te kopen

Aura Keukens wordt met passie gerund door een klein team van woon- en keukenspecialisten. Wij nemen de tijd om je te leren kennen, zodat we samen met jou je persoonlijke stijl kunnen definiëren. Elk ontwerp is uniek, het wordt helemaal jouw keuken. Wie weet heb jij straks wel de mooiste keuken van Emmen (Drenthe).

Unieke 3D VR-beleving

 Nadat het ontwerp van jou keuken in Emmen definitief is, kan je middels de VR-bril al door jouw keuken wandelen. Op deze manier weet je zeker of de complete keuken bij jou en de woning past. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen voor een keuken in Emmen? Bel (0592-269048) of mail (hallo@aurakeukens.nl) voor een afspraak. Of bel ons op voorgaand nummer om dit samen met ons te doen.

 

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?