Keukens Bussum

Keukens Veendam

Keuken kopen in Bussum

Voor echte smaakvolle keukens in Bussum ben je op het goede adres bij Aura Keukens in Assen (Drenthe). Bij Aura Keukens koop je niet zomaar een keuken. Je krijgt een keuken op basis van een persoonlijk ontwerp en dat gaat verder dan de keuken alleen. Alle ontwerpen worden uniek ontworpen, passend bij de wensen, de stijl en de woning. Jouw persoonlijk ontwerpster Amanda de Ronde maakt samen met haar team de meest smaakvolle keukens in Bussum die echt bij klanten passen. Wij hebben keukens geplaatst in onder andere Assen, Emmen, Stadskanaal en Veendam.  

Woonstijlanalyse bij jouw keuken

Bij een keuken kopen in Bussum komt altijd veel kijken. Je bent op zoek naar een keuken die echt bij je past. Maar soms weet je nog niet precies wat je wilt. Dan wil je graag een keukenzaak in Bussum die je het juiste advies kan geven. Bij Aura Keukens pakken wij het op een hele andere manier aan dan bij een traditionele keukenzaak in Bussum. Jouw persoonlijk ontwerpster Amanda de Ronde start met een woonstijlanalyse. Daarnaast komt ze ook graag bij jouw thuis, om alles goed op elkaar te laten aansluiten en mee te denken met de rest van de omgeving. Alles voor keukens in Bussum waar de klant, dus jij, straks 100% tevreden over is.

Keuken kopen Veendam

Persoonlijk ontwerp

Amanda helpt haar klanten aan keukens in Bussum die anders zijn dan verwacht. Maar toch precies zoals haar klanten de keuken graag willen. Na de woonanalyse gaat Aura Keukens een persoonlijk ontwerp voor je maken. Amanda probeert altijd op zoek te gaan naar wat bij jou past, wat bij het huis past en meer. Dit meer zit in de finesse die net even een andere uiterlijk geeft. Daarom krijg je bij Aura Keukens ook geen standaard keuken, maar is elke keuken persoonlijk voor jou ontworpen. Bij elk ontwerp hoort een eerlijke offerte met apparatuuradvies. In de offerte vermelden wij de prijzen openlijk, zodat onze klanten goed inzicht krijgen in de kosten van keukens in Bussum.

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Zeg ja tegen een smaakvolle keuken in bussum!

Wil jij een smaakvolle keuken die echt bij jou en jouw interieur past? Zeg dan ja tegen de keukens in Bussum van Aura Keukens. Gelijk een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 0592-269048, stuur een mailtje naar hallo@aurakeukens.nl of ga naar onze website en vul het contactformulier in. In onze kleine sfeervolle keukenshowroom in Assen realiseren we graag de droomkeuken die helemaal aansluit op jouw wensen. 

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?