Keukens Veendam

Keukens Veendam

Keuken kopen in Veendam

Koken, bakken en tafelen: dit doe je het liefst in een mooie keuken in Veendam. Is jouw eigen keuken aan vervanging toe? Dan is het tijd voor een nieuwe Aura Keukens keuken. Kom vandaag nog langs bij de keukenzaak van Veendam. Door onze persoonlijke benadering, ervaring en het team van specialisten helpen wij met het maken van jouw verrassend passende keuken. Vrijblijvend gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken. Heb je al bedacht wat het eerste gerecht in jouw nieuwe keuken in Veendam wordt?

3D-Ontwerp bij de keukenzaak van Veendam

Nadat het ontwerp definitief is, kan je middels de VR-bril al door jouw keuken wandelen. Op deze manier weet je zeker of de complete keuken bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Vervolgens wordt ook de montage uitgevoerd door het Aura Keukens montageteam. Je kan ook alvast inspiratie opdoen van keukens in Veendam in onze inspiratie galerij of in onze showroom. Bezoek vandaag nog de keukenzaak van Veendam! 

Keuken kopen Veendam

Topmerken bij Aura Keukens

Tijdens het ontwerp van jouw keuken in Veendam kiezen wij voor de beste merken. Op het gebied van apparatuur werken wij veel met Bora, Liebherr en Quooker. Deze topmerken dragen bij aan de luxe en kwaliteit van jouw keuken in Veendam. Op het gebied van werkbladen kijken wij naar de gebruiksvriendelijkheid van de producten en het moet natuurlijk stijlvol zijn!

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Keuken laten plaatsen in Veendam?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken in Veendam, Assen, Bussum, Emmen of Stadskanaal? Dan is het tijd om een gesprek te plannen met jouw persoonlijk ontwerpster Amanda de Ronde van Aura Keukens in Assen (Drenthe). Samen met jou kijken wij naar de ontwerpopties, passende bij jouw stijl, sfeer en wensen. Ook komen wij graag een keer bij jou thuis langs om een impressie van jouw woning te krijgen. Aan de hand van dit bezoek kunnen wij een ontwerp maken dat helemaal bij jouw woonstijl past. Neem vandaag nog contact op met de keukenzaak van Veendam door ons contactformulier hieronder in te vullen of door te bellen naar 0592 269 048. Wanneer sta je in jouw nieuwe keuken in Veendam te koken?

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?