Keukens Stadskanaal

Keukens Stadskanaal

Keuken kopen in Stadskanaal

Ben je op zoek naar een keukenzaak in de buurt van Stadskanaal? Op zo’n 30 minuten rijden van Stadskanaal vind je Aura Keukens, de keukenzaak in Assen. Zij helpen klanten graag aan keukens nabij Stadskanaal met smaak. Bij een keuken draait het natuurlijk allemaal om smaak. In hoe de keuken eruit ziet, maar uiteindelijk wat er allemaal in de keuken wordt gemaakt. Ben jij een ware keukenprinses of keukenprins en spendeer je heel wat uurtjes in deze leefruimte? Zorg dan dat de keuken past bij de rest van jouw huis. Hoe je dat doet? Daar kan jouw persoonlijk ontwerpster Amanda de Ronde veel meer over vertellen. Zij doet alles om de meest smaakvolle en praktische keukens in Stadskanaal te realiseren.

Één geheel met jouw woning

Een keuken kopen bij Aura Keukens in Assen betekent een keuken kopen voor jouw huis in Stadskanaal die helemaal past bij jou en jouw interieur. Jouw persoonlijk ontwerpster Amanda komt het liefst bij je thuis in Stadskanaal om de ruimte te bekijken, al jouw wensen in kaart te brengen en een glimp op te doen van jouw woonstijl. Dit alles bij elkaar gebruikt zij om een persoonlijk keukenontwerp te maken. Dit gaat verder dan alleen de ruimte vullen. Soms kun je beter een wand weghalen om optimaal van je keuken nabij Stadskanaal gebruik te kunnen gaan maken. Daarom zijn de ontwerpen van keukens voor woningen in Stadskanaal altijd verrassend en met smaak gemaakt.

Keuken kopen Stadskanaal

Bekijk jouw keuken in Stadskanaal in 3D

Zodra het ontwerp van keukens in de buurt van Stadskanaal klaar is, presenteren wij de keuken in 3D. Met een VR-bril op waan jij je in jouw droomkeuken. Zo komt de keuken meteen tot leven en heb je een goed beeld van het eindresultaat. Op deze manier kun jij een betere keuze maken of dit de keuken is die jij wilt kopen voor jouw huis in Stadskanaal.

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Inspiratie opdoen voor keukens nabij Stadskanaal

Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen voor keukens in de buurt van Stadskanaal? Op onze website kun je verschillende voorbeelden van keukens met smaak vinden. Zo kun jij inspiratie opdoen voor jouw keuken in Stadskanaal, Veendam, Assen, Bussum of Emmen.

Keuken kopen nabij Stadskanaal

Genoeg inspiratie opgedaan voor keukens in Stadskanaal? En klaar om jouw keuken te gaan ontwerpen en in 3D te bekijken? Maak dan gelijk een afspraak met Aura Keukens, de keukenzaak van Stadskanaal. Je kunt natuurlijk ook met ons bellen via 0592-269048 of een mailtje naar hallo@aurakeukens.nl. Wil je liever een bezoek aan ons brengen? Kom dan naar onze kleine, sfeervolle showroom aan de Kerkstraat 20-22 in Assen (Drenthe).

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?