Keukens Overijssel

Keukens Stadskanaal

Keuken kopen in Overijssel

Ben je op een zoektocht naar keukens in Overijssel? Wanneer je je keuken wilt gaan vervangen is het belangrijk dat er een keuken voor in de plaats komt die goed past bij al je wensen. Een keuken moet goed bij je passen en de sfeer geven die je graag wilt voelen. Een zoektocht naar keukens in Overijssel kan daarom een langdurig proces worden. Wil je veel tijd besparen? Kom dan naar Aura Keukens in Assen. Bij Aura Keukens worden in een persoonlijk gesprek al jouw wensen en voorkeuren besproken zodat jouw droomkeuken op basis van dit gesprek samen kan worden gesteld. Zo zul jij 100% tevreden zijn met je nieuwe keuken. Stop daarom met zoeken en kom naar Aura Keukens voor de mooiste keukens in Overijssel.

Keukens in Overijssel bij Aura Keukens

Je moet een goed gevoel krijgen bij je nieuwe keuken, en dit krijg je met de juiste ‘look and feel’. Om een goed beeld te krijgen wat jouw wensen precies zijn, worden al je voorkeuren vooraf besproken in een persoonlijk gesprek met Amanda de Ronde. Dit is de deskundige interieur-ontwerpster en eigenaresse van Aura Keukens. Weet je niet precies wat je mooi vindt? Geen probleem, want Amanda, het creatieve brein, start altijd met een woonstijl-analyse. Hierbij kun je laten doorschemeren wat je gewenste kleuren, materialen en stijlen zijn. Hierbij kan niets te gek zijn, want de keuken moet uiteindelijk wel bij jouw wensen aansluiten. Na dit gesprek gaat Amanda aan de slag om een ontwerp te maken van een keuken die alle andere keukens in Overijssel zal overtreffen.

Keuken kopen Stadskanaal

Ontwerp je keuken in Overijssel

Na het gesprek met de interieurontwerpster wordt op basis van jouw wensen een ontwerp gemaakt. Omdat de keuken geheel persoonlijk wordt gemaakt, kost dit even wat tijd. In het ontwerp worden alle elementen van jouw huis meegenomen. Op die manier krijg je een gedetailleerd ontwerp die je meteen in je huis kan visualiseren. Naast een 3D ontwerp ontvang je van Aura Keukens ook een VR ontwerp. Op die manier komt je droomkeuken echt tot leven. Ben je op zoek naar persoonlijke en luxe keukens in Overijssel? Twijfel dan niet en plan een bezoek bij Aura Keukens in. 

BORA

DEKTON

LIEBHERR

QUOOKER

FENIX

SMEG

Meer inspiratie over keukens in Overijssel?

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukens in Overijssel? Bezoek dan de showroom van Aura Keukens. In onze kleinschalige, maar sfeervolle showroom in Assen ben je van harte welkom. Liever meteen een ontwerp laten maken? Maak dan een afspraak met Aura Keukens door te bellen naar 0592-269048 of door een mailtje te sturen naar hallo@aurakeukens.nl. De mooiste keukens in Overijssel vind je bij Aura Keukens. Wij hebben al keukens mogen plaatsen in onder andere: Veendam, Assen, Bussum of Emmen.

Totaalontwerp van keuken en interieur

Ervaren designers met oog voor detail

3D-ontwerp met virtuele rondleiding

Premium kwaliteit met de beste A-merken

Jouw unieke keuken voor een eerlijke prijs

Wij ontmoeten jou graag

Stel hiernaast je vraag of plan direct een afspraak in onze agenda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?